středa 3. dubna 2013

NEW IN: Bílá nadílka

Ne, nemluvím o sněhu. Tady v Praze, aspoň v centru, už žádný neleží. Byla jsem se podívat v obchodním centru Nový Smíchov a odnesla si tyto tři úžasné bílé kousky.



F&F boty - 269 Kč
Háčkované placaté boty. Vnitřek a venek je z textilu, podrážka umělohmotná. Jsou tááák pohodlné! Snad budou i po celém dni v nich stráveném. Na léto budou ideální do horkého počasí, protože mi nejsou úplně natěsno, takže je budu moct vzít i na bosé oteklé nohy. Asi budou jen na jednu sezónu, ale za ty prachy, proč ne.

Zara kalhoty - 899 Kč
Tyhle džíny mi pěkně sedí. Jsou vyrobené z krásné tuhé bavlněné látky (98% bavlna, 2% elastan). A mají zlaté knoflíčky a zipy. Prostě úplně ideální bílé kalhoty.

Zara halenka - 799 Kč
Opět skvělá věc na léto. Za prvé vyrobená ze 100% bavlny. Za druhé je látka lehoučká a děsně průhledná, jak vidíte na fotce. Za třetí je hodně volná, látka není připláclá na podpaží, to se ve vedrech hodí.

Kromě těchto tří kousků jsem si ještě koupila pár rtěnek od Rimmelu a lip tint od Catrice. To sem ale dávat nechci, zkazila bych si tohle bílé téma. :-)

5 komentářů:

  1. Ty krajkové balerínky jsou roztomilé ;)

    www.lorietta.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, bílá je skvělá, když teda nejsi prasátko jako já a hned si jí neumažeš :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Riadne drahé :) Ale z tých vecí sa mi páčia jedine nohavice tie sú super :) Ale ani balerínky niesú na zahodenie

    OdpovědětVymazat
  4. Božeee!Ty botičky jsou úžasné!hrozně se mi líbí! Děkuju za typ :).A byla bych ráda kdyby ses podívala na můj blog a napsala mi tam tvůj názor na něj.Děkuju :)

    OdpovědětVymazat