sobota 2. února 2013

NEW IN: botky z botyk.cz

Pamatujete na lodičky Blink, které jsem sehnala v povánočních slevách v Debenhamsu (článek NEW IN: Povánoční slevy)? Jsou naprosto krásné, klasické, ale přesto sexy. Takové já prostě můžu. A tak hádejte co... pořídila jsem další dvoje. :-) Jedny nude, druhé černé. Oboje jsem měla napsané na svém seznamu "nutně potřebuju", to jen na mou obhajobu, že se nejednalo o impulzivní nákup. :-)



K nákupu jsem využila slevových akcí portálu botyk.cz. Jelikož červené lodičky už jsem měla doma, dovolila jsem si koupit naslepo. A nelituju. Nude sedí perfektně, černé jsou o maličko menší, ale stále nositelné.

Černé boty jsou vyrobené z ekologické kůže, což sice není pravá kůže, ale její opravdu věrná napodobenina. Věrnější jsem ještě neviděla, a to si na kožené boty a kabelky opravdu potrpím.
Nude jsou lakovky, stejně jako ty červené. Také nejsou z pravé kůže, ale u lakovek mi to nějak nevadí. Lépe se udržují, protože "kůže" se vůbec nekrčí.
Všechny troje mají stejný tvar, na noze vypadají pěkně, podpatek má výšku 10,5 cm.

Červené z Debenhamsu mě stály 900 korun, botky z botyk.cz byly v akci každý pár za 775 korun (teď je mají dokonce za 763 Kč).

Jak se vám líbí? Nakupujete boty na internetu?


3 komentáře:

  1. bot není nikdy dost, všechny jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som si zrovna nedavno z botyku kupila dvoje:), tiez som vyuzila akcie:)

    OdpovědětVymazat
  3. V BOTYKU pozor! neřeší reklamace a boty jsou nekvalitní, polské šmejdy! Zakoupila jsem 2 páry bot, oboje po 2 hod nošení závady a peníze vrátit nechtějí!! Vyhozené 3tis :-(

    OdpovědětVymazat