čtvrtek 31. ledna 2013

Třetí týden nemocná

Název článku je více než výstižný. Ano, jsem už třetí týden nemocná, ležím doma a pořád mi není dobře. Doufám, že v pondělí už budu moct dorazit do práce.

Už jste někdy tak dlouho leželi v posteli? Zpočátku to bylo docela příjemné, na chvíli vypadnout z pracovních povinností. Postupem času mě to ale začalo docela otravovat, práce mi začala chybět a vadilo mi, že mi všechny ty pracovní zážitky unikají. Zároveň vím, že mě v práci potřebují, což mi na klidu nepřidalo. Co neustále dělám? Samozřejmě "internetím". :-) Ležím v posteli, mám na sobě svůj mininotebook, před sebou na komodě notebook. Na mininotebooku surfuju po netu a přitom mám na notebooku puštěnou Tyra Banks Show (najdete na youtube v kanálech freshTBS2 a freshTBS3). Znáte? Tyru asi znáte z modelingové reality show America's Next Top Model, nebo z přehlídkových mol.

Když už mě nebaví Tyra, dívám se na Máte doma uklizeno?. To je úžasná show, ve které dvě britské uklízečky jezdí po USA a uklízejí příšerně zaneřáděné domy a byty. Většinou na to koukám s otevřenou pusou. Neřekli byste, kolik bordelu dokážou lidi vytvořit a hlavně v jakém humusu dokážou žít.

Jelikož jsem opravdu milovník reality show, do třetice zmíním My Strange Addiction. Každý díl tohoto pořadu je věnován dvěma zvláštním závislostem a návykům a boji s nimi.

Dnes cestou od doktora jsem si koupila křížovky a sudoku, tak se na ně jdu vrhnout. :-)

Máte také nějaké tipy na zajímavé reality show?

3 komentáře:

  1. Tak se hlavně brzo uzdrav. Na to Máte doma uklizeno jsem se taky dívala a nestačila jsem se divit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. "návycím" mně ouplně vipýchlo voko.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám radost, že čteš tak pozorně. :-) Už jsem to slovo opravila.

    OdpovědětVymazat