úterý 15. ledna 2013

RECENZE: SkinFood Fresh Fruit Lip & Cheek (#4 Apricot, #5 Peach)

SkinFood - korejská značka kosmetiky, do které jsem se zamilovala ještě předtím, než jsem si od ní cokoliv pořídila. Jak je to možné? Především proto, že produkty od SkinFood mají nádherné obaly. Přesvědčte se sami na eng.theskinfood.com.

Já jsem si od SkinFood pořídila dvě krémová líčidla na rty a tvář. Musím říct, že je používám spíše jen na tvář a za tím účelem byly i kupovány.

Produkt se jmenuje SkinFood Fresh Fruit Lip & Cheek. Název i obal působí tak svěže! A krémová matlátka na tvář mám moc ráda.

V nabídce je šest odstínů.



Pořídila jsem si tedy dva exempláře - #4 Apricot a #5 Peach.

 

Obal
Plechový, poklička je nasunovací na spodní vaničku. Po zasunutí zaklapne, takže se obal (většinou) v kabelce neotevírá. Potisk na pokličce je roztomilý, stejně jako u dalších SkinFood výrobků.
Co mě překvapilo je velikost, tedy spíše drobnost, balení. Má rozměry cca 3 x 5 cm, pohodlně ho sevřete v dlani. Čekala jsem větší. :-)

Vůně a barva
Vůně Peach mi připomíná Vitacit, takový ten rozpustný nápoj, který se prodával za mého dětství. Je taková dost kyselá, poměrně umělá. Broskve mi nepřipomíná.
Vůně Apricot je božská! Připomíná mi hned dvě věci. Jeden noname desinfekční sprej na ruce a broskvový jogurt Jogobella.
Barvy odpovídají fotce. Barevně naopak upřednostňuju Peach, která je laděná více do růžova. Růžové tvářenky se mi zamlouvají více než oranžové.


S bleskem. Vlevo odstín Peach, vpravo Apricot.


Bez blesku. Vlevo odstín Peach, vpravo Apricot.


Vzhled a výdrž na tvářích a rtech
Obě dvě barvy vypadají na tvářích úžasně přirozeně! Nejlépe se vyjímají máznuté přes BB cream. Dodají tvářím takový velice přirozený zářivý barevný nádech, nádherně je prozáří a oživí.
Výdrž bohužel není nijak slavná. Vydrží tak dvě hodinky maximálně. Vzhledem k velikosti balení ale není problém nosit tvářenku s sebou a během dne několikrát líčka přemáznout.
Na rty tyto barvy moc nepoužívám. Nejsou nijak zvlášť hydratační a na můj vkus mají moc světlý odstín pro použití na rtech. Potrpím si spíše na hodně pigmentované rtěnky.

Shrnutí plusů a mínusů:
+ přirozený efekt na tvářích  
+ barva odstínu Peach
+ vůně odstínu Apricot
+ balení
- výdrž
- pro rty málo hydratační

Cena: 6,79 USD včetně poštovného (koupila jsem na ebay)
Množství: 6 g
Hodnocení: 8,5/10
Komentář k hodnocení: Skvělý a univerzální společník pro docílení přirozeného vzhledu a zlepšení nálady. :-)
Koupím znovu: Ano. Asi si pořídím i další odstíny, mám zálusk na jedničku a dvojku.

4 komentáře:

  1. ja som mala v podobnej krabicke balzam od avonu:), ale moc mi nevyhovovala ta krabicka, tieto maju krasne syte farby ako tak pozeram:)

    OdpovědětVymazat
  2. škoda že sa nedajú na Slovensku kúpiť teda aspoň som ich nikde nevidela, rad by som ich vyskúšala
    ak sa ti bude chcieť budem rada ak navštíviš môj blog :) http://petra-book.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Mají hrozně roztomilé balení :).

    OdpovědětVymazat