neděle 6. ledna 2013

NEW IN: Povánoční slevy

V souladu s jedním z mála mých předsevzetí do roku 2013 jsem si při obrážení povánočních slev z obchodů odnesla jen nezbytné věci, které jsem měla zapsané na seznamu "potřebuju".

Dopadlo to následovně:


Zleva:

  • Rtěnka NYC v odstínu Blue Rose - viděla jsem na ni recenzi u Mii a strašně se mi zalíbila. Stála jen 50 korun.
  • Isana antibakteriální gel - potřebovala jsem nějaký do kabelky a tento se mi zalíbil svou velikostí a vůní, vůbec nesmrdí alkoholově. Cena úžasná - 27 Kč za 50 ml. Jestli se osvědčí, nebudu chtít jiný. :-)
  • Balea krém na ruce - taky do kabelky. Cena myslím 50 nebo 60 korun za 50 ml.
  • Isana krém na ruce - limitovaná edice, voní po kakau a obsahuje bambucké máslo, skvělý parťák k mojí kakaové sadě od Ziaji, do kabelky si ho ale kvůli velikosti dávat nebudu. Stál 40 Kč a má 100 ml.
  • Matrix Total Results Amplify Wonder Boost Lifter - sprej na objem vlasů. Četla jsem na něj samé pochvalné recenze, tak ho chci také vyzkoušet. Cena 190 Kč  za 250 ml.
  • Lodičky Blink - jsou světle červené, klasické, moc se mi líbí. Pro mě jediná nevýhoda, a sice že nejsou z pravé kůže. To ale nejde u lakovek skoro vůbec poznat. Chtěla jsem si je vzít i v jiných barvách, ale neměli už bohužel moji velikost. Stály 900 korun.
  • Na fotce chybí ještě nadlak od Essence better than gel nails. Cena 65 Kč.
Ještě mám objednaných pár věcí z Mango.com - dva kašmírové svetry a nějaké doplňky. Byla jsem se podívat na Příkopech v Mangu a připadá mi, že pro ČR a pro zbytek Evropy se vyrábějí dvě různé kolekce. Cokoliv jsem koupila online, bylo z kvalitních materiálů. Tady v obchodech zase vidím samé teplákové úplety.

Jen pro info, článek se sice jmenuje povánoční slevy, ale ve slevě byly jenom ty lodičky. :-)

Co jste ulovili ve slevách vy?

6 komentářů:

  1. Tédal, to jsou úlovky! Já zatím neulovila ještě nic - skandál! ;-) Ale to je tím, že jsem ještě nevyrazila na pořádný nákupy. Zkrátka - tyhle povánoční slevy...to je dar i prokletí ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Matrix sa super oplatil :)
    Novy prispevok o UD tienoch :)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/urban-decay-protest.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Matrix mam, ale teda zadnej zazrak. Kupovala jsem ho po dobrych recenzich ale asi mam moc jemne vlasy :(

    OdpovědětVymazat