neděle 27. října 2013

Ladybox říjen 2013

Mýtické tajemství. Jen jak jsem tuhle formulku poprvé slyšela, napadl mě Mythic Oil, legendární olejíček na vlasy. Ježíškovi jsem tedy poslala vzkaz, aby s nákupem TMT Pandora oil ještě chvíli počkal. Mno, nemusel... Jako avizovanou, blogerkami vychvalovanou, německou značku jsem čekala Zoevu. Hm, nekonala se... V boxíku se mělo nacházet něco od proslulé BB creamové značky Skin79, BBčko to ale nebylo...

Sice je říjnový Ladybox co do ceny dost nadupaný, moje vysoká očekávání ale nesplnil. Až na jednu věc. :-) Co jsem uvnitř našla?


1. Skin79 Tea Tree Calming Sheet Mask
Plátýnková maska od Skin79. Žádnou plátýnkovou masku jsem nikdy na obličeji neměla, takže se těším na vyzkoušení. Tea Tree by mohlo pomoct mojí problematické pleti.

2. Palmer's Firming Butter
Zpevňující tělové máslo. Koho napadlo dávat vzorek tělového másla do takhle miniaturního pytlíčku, ten by měl dostat metál. Nebo vyhazov? :-) Právě zkouším máslo z minulého boxu. Voní dost divně, kakaovo-vanilokovo-tabákově. Jo, cítím v něm čerstvý tabák, což mi nijak extra příjemné není. 

3. Catrice Ultimate Shine Gel Colour odstín 060
Opěvovaná německá značka. Já vám nevím, ale tahle sestra Essence mi nijak exkluzivní nepřipadá. Odstín rtěnky sytě růžový, nemusí sedět všem. S mými žlutými zuby si příliš nerozumí, ačkoliv se mi docela líbí. Co je nepříjemné je ale ta konzistence. Je gelová a dělá fleky. Asi jí dám ještě šanci a pak pošlu dál.

4. Catrice Better Than False Lashes Volume Mascara Black
Řasenka má robustní klasický štětinkový kartáček. To mi nevyhovuje. V září jsem si koupila všemi chválenou "kolosálku" od Maybelline taky s klasickým kartáčkem a mně to prostě s těma řasama žádné zázraky nedělá. Řasenku vypotřebuju, ale nijak nadšená z ní nejsem.

5. + 6. L'Oreal Mythic Oil šampon a péče
Šampon i péče mají obsahovat oleje a jsou v nich také třpytky. Na efekt na vlasech jsem zvědavá. Snad moje jemné a mastné vlasy moc nezatíží. Těšila jsem se na olejíček, takže jsem trochu zklamaná.

BONUS - Illamasqua Nail Varnish odstín Throb
Nepotrpím si na laky na nehty. Doma mám asi tři. Tohle je ale něco, po čem jsem hrozně moc toužila. Nádherná chic červená barva, to je jedna z mála, kterou chci na svých nehtech nosit. Lak jsem moc chtěla a teď ho mám. Moc děkuju Ladyboxu za (asi předplatitelský) dáreček a tímto mu odpouštím všechny další produkty, které se mi úplně do vkusu netrefily. :-)

Jak se vám líbí obsah boxíku?

6 komentářů:

  1. Ten bonus jsem u nikoho neviděla, jaktože ho máš? :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Jak je napsáno v článku, je pro předplatitelky :)

    Jinak box mám doma taky a mám z něj velikou radost, jediné co postrádám je ten slavný olejíček, ten by se mi teď zrovna hodil, protože hledám nějaký který by mě nadchl, takže si tento asi budu muset pořídit ze svého. Každopádně se box povedl a už teď bych nejradši s napětím a zvědavostí otvírala ten další :D

    A pokud můžu malinko otravovat, ráda bych pozvala tebe i tvé čtenářky na Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2013/10/blobox-vyhlaseni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíškovi jsem napsala o TMT Pandora oil, jak byl nedávno v boxíku. Nádherně voněl, nemastil a úžasně uhladil vlasy bez zatížení. Stojí sice asi 600, ale za kvalitu se připlácí. :-)

      Vymazat
  3. mna box strasne potesil :) uplne vsetko!

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada to hezky, ale jsem rada ze jsem nakonec nekoupila.. Cekala bych totiz mythic olej a ne smapon a kondicioner :P :D

    OdpovědětVymazat