pondělí 23. září 2013

RECENZE: The Body Shop Coconut Lip Butter

Znáte moji lásku k The Body Shop. Jsem magor, který má tuny jejich tělových másel a pár sprcháčů a peelingů. Zatoužila jsem po dalším zážitku a na letišti si pořídila toto úžasné máslo na rty.
Když jsem po něm sahala, myslela jsem, že má čokoládovou vůni. Do odletu moc času nezbývalo, manžel byl nervózní. Já uviděla tmavě hnědý kelímek a intuitivně po něm sáhla jako že jde o čokoládový produkt. Po otevření a očichání jsem zjistila, že voní po kokosu.
Bezva, nic kokosového od TBS ještě nemám. Byla jsem nakonec ráda, protože ta vůně je božská.

Konzistencí jde opravdu o úžasné tuhé máslíčko. Pokud jste někdy měly tu čest osahat a očichat čisté bambucké máslo, tohle je skoro identické. Kromě toho voní ještě po kokosu, vůně není vůbec umělá.


Balzám úžasně hydratuje. Nefunguje stejně jako vazelínové nebo voskové balzámy. Vazelínové zanechají na rtech povlak, který v nich udrží vlhkost, která tam už předtím byla. Nehydratuje, jen hydrataci udržuje. Je hodně patlavý. Voskové mají podobné vlastnosti, ale nejsou tak upatlané. Toto máslo je úplně jiné, do rtů se vpije, vyživí je, hydratuje a zanechá krásný přirozený lesk.

Rozhodně tohle není moje poslední máslo na rty od The Body Shop. Jsem z něj nadšená a určitě si v budoucnu koupím další.

Shrnutí plusů a mínusů:

+ vůně
+ hydratace
příjemný pocit na rtech
+ balení

Cena: 109 Kč (lze koupit na letišti a asi i v TBS obchodě)
Množství: 10 ml
Hodnocení: 10/10
Komentář k hodnocení: Zatím nejlepší balzám na rty, který jsem kdy vyzkoušela.
Koupím znovu: Rozhodně ano.

5 komentářů:

  1. Mám Maracuju a nějakou limitku v barevném obalu s vůní ovoce a naopak je používám nerada, moje divné rty vždycky vysuší a mám nevzhledné kůžičky na rtech, brrr, tak se to snažím dopatlat na kůžičky nehtů. Když už ta cena (v TBS v Palladiu za 180Kč, no nekup to).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ony ty balzámy mají každý jinou konzistenci. Měla jsem šanci vyzkoušet myslím grep a ten byl takový trochu vazelínový, moc mě nezaujal. Jejich tělová másla jsou taky každé jiné. :-)

      Vymazat
  2. Bych chtěla jednou vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. mňam, to bych raději spíš snědla, jen si představím tu vůni :P

    OdpovědětVymazat
  4. Velmi lákavá recenze:-)!
    Jinak pokud ráda soutěžíš, tak se určitě zúčastni GA, která u mě zrovna probíhá:-)
    Růžová GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat