neděle 15. září 2013

RECENZE: Balea Summer Glam Bodylotion

Zdravím vás všechny! Dlouho jsem se tu neukázala. Byla jsem na dovolené ve Španělsku a stav vysoké relaxace následně vystřídalo pracovní vystřízlivění. Absolvovala jsem už pár dní v práci a snad už se dostávám zpátky do reality a zajeté rutiny.
Ve Španělsku jsem strávila začátek září. Tento termín jsem si vybrala už asi potřetí, ráda se vyhýbám školním dětem. :-) Počasí jsme měli krásné, pršelo a bouřilo až v odletový den, což nám zajistilo poměrně adrenalinový let. Většinu času jsme relaxovali, váleli se na pláži, plavali, jedli, procházeli se... Jeden den jsme si udělali výlet do Barcelony. Jelikož jsme tam byli už potřetí a památky známe už nazpaměť, tentokrát se návštěva Barcelony nesla ve znamení nákupů (huráááá) a procházení se po bulvárech - Paseo de Gracia a La Rambla. Kupodivu jsem si toho moc nenakoupila, ale o tom asi napíšu samostatný článek.

Dnes mám pro vás připravenu recenzi na třpytivé tělové mléko od Baley. Někomu by se mohlo zdát, že recenze přichází tak trochu s křížkem po funuse. Dělat recenzi na letní tělové mléko z letní limitky na letní opálená těla. Naopak. S příchodem podzimu přichází ten pravý čas nasadit tohle mléko do akce. Naše těla jsou opálená a my chceme tu krásnou barvičku zvýraznit.



Tělové mléko Summer Glam pochází z limitované letní edice Balea. Mám pocit, že stejné nebo podobné mléko bylo v nabídce i minulé léto, ale neměla jsem ho, nejsem si jistá. 

Mléko má světle béžovou barvu. Na pokožce tahle barva nezůstává. Co ale zůstává, jsou třpytky. V čerstvě vymáčknutém mléce nejsou zase tak patrné, ale kolem ústí hrdla si můžete všimnout zaschlých zbytků, které výrazně zlatě září. Po rozetření na opálenou pokožku budete zářit a lesknout se a třpytit se. Barva kůže se tím krásně zvýrazní a rozsvítí. Než jsem se opálila, vypadalo mléko na mé bílé pokožce poměrně směšně. Připadala jsem si jako Edward Cullen na slunci. :-)

Vůně mléka je podle mě úžasná. Balea ji popisuje jako vůni tropického ovoce. Já tam nejvíc cítím kokos a asi kiwi. Zajímavé, že mi to tak voní, když kiwi nejím. :-) Manželovi tam prý ta vůně kiwi vadí, a ten ho jí velmi rád. Prostě paradox.

Obsah balení je 200 ml. Stačilo mi na celé léto, přičemž jsem ho používala pouze přes den třeba na ruce, které mi koukaly z trička. Nedoporučuji se s tímto mlékem natírat před spaním, pokud nechcete mít povlečení plné třpytek.

Shrnutí plusů a mínusů:

+ vůně
+ efekt na opálené pokožce
+ nápad
třpytky se otírají do povlečení
- efekt na neopálené pokožce

Cena: do 60 Kč, už si nevzpomínám (lze koupit v DM)
Množství: 200 ml
Hodnocení: 7/10
Komentář k hodnocení: Super mléko se třpytkami, jediné svého druhu v této cenové kategorii.
Koupím znovu: ano, příští rok

5 komentářů:

  1. Zajímavé, asi si ho pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si ho chtěla původně pořídit, ale jak tak čtu, tak by na mojí bílé pleti asi moc dobře nevypadalo :D No ale i tak na zkoušku ho možná příští rok koupím, když ho budou mít :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vůně se mi líbí, ale nesnáším třpytky a navíc mám problém se všemy mléky od Baley- hrozně lepí..

    OdpovědětVymazat
  4. Já tenhle krém darovala jedné slečně do bloboxu, tak snad s ním byla spokojená. Mě se líbilo právě to, že obsahuje třpytky :)

    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat
  5. Chjoo třpytky nemám ráda :D Raději bych jen tónovací mléko :P

    OdpovědětVymazat