úterý 17. září 2013

Pár kousků z limitek od Balea

Cestou z práce na smluvenou schůzku do prodejny mobilního operátora mi vyzbylo asi 10 minut. U tramvajové zastávky máme DM, takže jsem do ní vlítla a odnesla si jedinou věc. Ke svému tělovému máslíčku z Marks & Spencer s vůní citrónu jsem potřebovala něco kompatibilního do sprchy.
Tento sprchový peeling s vůní citronu a podmáslí je super. Voní jako babeta, znáte to? To je taková kulatá citronová buchta, něco jako piškot. Mňam. Nejradši bych ten peeling snědla. :-)


Dál jsem si dopřála dva tělové spreje. Ten s vůní grepu a bambusu už jsem měla loni a pěkně voněl. Objeví se ve spotřebě za červenec. Mangový má mnohem jemnější vůni, možná mi je ještě příjemnější než ta grepová. Objemově je dvakrát tak velký. Asi si ho vezmu na osvěžení do práce, doteď jsem tam měla ten druhý a voněl až moc pronikavě.


Krém na ruce s vůní bobulovitých plodů mi zpočátku moc voněl. Teď když k němu ale čichám, už nejsem tak nadšená. Vůně plodů je zastřená takovou jakoby pudrovitou vůní/smradem. Raději bych výraznější vůni ovoce.



Poslední produkt mě opravdu nadchl. Voní opravdu božsky jako mangové smoothie s troškou vanilkového jogurtu. Je to mazátko na tělo, takové lehké mléko. Dávkuje se pumpičkou a já ho mám na umyvadle a používám na ruce po umytí mýdlem. Nečekejte od něj žádnou hydrataci. Jeho hlavními složkami jsou voda a alkohol, až jako třetí v pořadí je uveden glycerin. To mi ale nevadí, žádnou extra hydrataci nepotřebuju, stačí mi ta provoněná pokožka.



Máte některý z těchto produktů z limitek Balea? Jste spokojeni? Co byste mi dalšího doporučili?

6 komentářů:

  1. nic z toho nemám, ale po tom mléku se podívám :)

    OdpovědětVymazat
  2. to tělové mléko ( úplně poslední ) vypadá naprosto skvěle :) Baleu mám ráda, nádherně voní a ještě je k tomu za super ceny :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nic z toho nemám, ale teď jsem si od Balea pořídila borůvkový sprcháč a do toho jsem naprosto zamilovaná :D!

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda ovocnou kosmetiku, ale nesmí být příliš sladká :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  5. Balea má super kozmetiku mám tie výrobky čo ty :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já už bych si asi jejich tělové mléka nekoupila.. Ikdyž v tubě voní, na těle ne a navíc to ani pořádně nehydratuje ani ta vůně nevydrží :(

    OdpovědětVymazat