pondělí 30. září 2013

Bipolární vzorkoporucha

Trpím touhle zvláštní nemocí.
Mám doma tuny vzorečků kosmetiky, moc ráda se v nich přehrabuju, asi jako strýček Skrblík v penězích. Jenže se vůbec nemůžu dokopat k jejich spotřebě. Jak moc se mi vzorečky líbí, tak moc se mi nelíbí jejich používání.



Vzorky v pytlíčcích se mi prostě nedaří správně roztrhnout. Buď mi to vůbec nejde, klouže, nebo je roztrhnu tak nešťastně, že z nich buď nic neleze, nebo všechno vyteče už při otevření. Množství produktu v pytlíčku je buď moc malé pro moji potřebu, nebo vhodné tak na 1,2 použití. To je na houby, buď při příštím použití nebudu mít dost, nebo bude přemaštěná... Když na sebe patlám něco z pytlíčku, jsem celá umazaná. A kdyby jenom já. Pokud pytlíček na chvíli někam položím, abych třeba produkt rozetřela, zanechá ta malá mrcha stopu. Co je ale nejhorší, z jednoho použití vůbec nepoznám, jestli mi produkt vyhovuje.

Vzorky v lahvičkách a tubičkách. Nikdy z té malé lahvičky nemůžu produkt dostat. Jsou tuhé a mají tendenci aspoň tak půlku produktu vůbec nevydat. Jsou ale roztomilé, to se musí nechat.

Když já prostě vzorečky ráda sbírám, ale málo používám. :-) Máte to některá stejně?


5 komentářů:

  1. Taky se v tom rada prehrabuju a mam radost, kdyz nejaky novy objevim v casopisu, ovsem taky trva nez se k nim dokopu.

    OdpovědětVymazat
  2. Já to mám úplně stejně! Mám jich doma asi tunu a nejsem schopná nic vypotřebovat :-(

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to máme stejné, strašně ráda si vzorečky pořizuji, ale málokdy pak používám:D

    OdpovědětVymazat
  4. Musím se smát, jsme na tom úplně stejně :D Dokonce mám vzorečky uschované stejně jako ty. Ano, když někde obdržím nějaký vzoreček, jsem celá nadšená, ale skoro nikdy je nevyužiji. Blbě se otevírají, všechno vyteče,pak se mi to všude možně válí, všechno je ulepené...No hrůza :D A většinou stejně není výsledek nic extra. Jediné co opravdu ráda využiji ve vzorečku jsou makeupy nebo bb creamy, protože ráda zkouším a hledám nové :) Jinak mám ale úplně stejný problém :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. naprostý souhlas....mám doma asi 5 let nějakou krabičku se vzorky, že si je vždycky vezmu na dovču, na cesty a tak...:D no myslím, že už bych to měla slavnostně spláchnout do záchodu:D praktičnost těchto balení je pro mě nulová:)

    OdpovědětVymazat