neděle 2. června 2013

DO KOŠE: Květen 2013



Ahoj moji milí čtenáři!

Nejprve bych vás chtěla požádat o podporu v soutěži o nejlepší blog. Pokud se vám tento blog líbí, hlasujte prosím pro něj tady. Všem hlasujícím moc děkuji! :-)

Dnes pro vás mám článek o spotřebovaných, zkažených a jiných vyhazovaných produktech, které jsem poslala do koše v květnu.
Vezmeme to pěkně zleva.

Pro-tect Forever Young Post Peel Moisturizing Lotion with UVA and UVB Filters
Jedná se o přírodní hydratační pleťové mléko primárně určené pro aplikaci po absolvování chemického peelingu. Ten já jsem nikdy neměla, ale toto mléko se ke mě dostalo a musím říct, že bylo opravdu dobré a výživné. Asi nejlépe by sedělo suché a citlivé pleti. 
Obsahovalo mimo jiné pantenol, hedvábný protein, alantoin, vitamin E, růžovou vodu, kyselinu hyauloronovou, mandlový olej, olej z meruňkových jader, olej z třešňových jader a další zajímavé ingredience. Obsah 125 ml a balení je vylepšeno pumpičkovým aplikátorem. Dá se sehnat na eBay.
Mléko jsem bohužel nespotřebovala včas a zkazilo se mi, takže letělo do koše.
VERDIKT: Koupím určitě znovu, až budu mít suchou pleť.

Balea Young jahodová pěna do sprchy
Už jsem na ni psala recenzi, kterou si můžete přečíst zde. Je to taková moje stálice, kterou všem doporučuji. 
VERDIKT: Je skvělá! Už mám načatou další a ještě koupenou jednu do zásoby.

Syoss Repair & Fullness šampon
Tak tento šampon mi nesedl. Jedná se o šampon bez silikonů, parabenů a parafínů. Profesionální péče na normální až poškozené vlasy, profesionální výsledky, intenzivní regenerace a péče bez zatížení a zbytků... blabla. Neříkám, že šampon byl špatný, jen mě absolutně vůbec nenadchl a v poslední době i nudil i štval. Balení mělo 500 ml, otrávená jsem z toho šamponu byla tak už po 100 ml. Víte, že si potrpím na vůni. Vůně tohoto šamponu je nemastná, neslaná. Taková obyčejná šamponová, žádné květinky, žádné ovoce. 
VERDIKT: Šampon už si určitě nekoupím.

ISANA Bodycreme Sheabutter & Kakao
Recenzi na bratříčka, krém na ruce, jsem psala tady. Vůni má naprosto stejně úžasnou. Konzistence typická pro všechny tělové krémy. Krém měl bílou barvu, osobně bych uvítala, kdyby byl tónovaný alespoň trochu do hněda. Balení bylo opravdu obrovské - 500 ml.
VERDIKT: Možná si ho ještě koupím, ale teď spíš preferuji tělová másla. Však uvidíte v jednom z následujících postů. :-)

Miss Sporty rtěnka, odstín 121 Big Love
Název odstínu přesně vystihuje můj vztah k této rtěnce. Něco málo jsem o ní už zmínila v recenzi na Rimmel Moisture Renew. Rtěnka má krásnou starorůžovou barvu a je absolutně bez třpytek a lesku. Bohužel pro mě, tahle varianta už se nevyrábí. Nová Big Love obsahuje perleť. Ach jo! Mám v záloze ještě půlku staré verze, ale pak nevím co budu dělat, budu muset hledat co nejpodobnější.
VERDIKT: Big Love od Miss Sporty je moje velká láska! Bohužel si ji už z výše uvedeného důvodu nekoupím. 

Labello Pearl & Shine
Tohle růžové perleťové Labello mi žluklo, takže ho musím vyhodit. Nijak zvlášť mě to nemrzí. Mázla jsem se s ním všeho všudy tak 3x, takže ho vyhazuji skoro plné. 
VERDIKT: Nepřirostlo mi k srdci. Už si ho nekoupím.

Nějak mi připadá, že tu spotřebu mám šíleně malou na to, kolik nových věcí si kupuji. Na druhou stranu nepozoruji, že by se mi doma ty produkty nějak kupily. Podezřívám se, že občas něco vyhodím a ani si neuvědomím, že bych si to měla schovat pro účely tohoto článku.

Kolik toho asi spotřebuji za červen? :-)

2 komentáře: