úterý 29. dubna 2014

NEW IN: The Body Shop

Zase další nákup v The Body Shop. Já jsem opravdu magor. Kdybych vám tu vyfotila vše, co doma od TBS mám, asi byste padli a byli na místě mrtví. A to ani nemluvím o těch kvantech, která už jsem spotřebovala. Je to tak, The Body Shop v ČR dotuju já. :-)

Při dvou minulých nákupech, jak jinak než ve slevách , přibyly do mojí sbírky tyto věci.


Sprchový gel jahoda. Mega velké balení (750 ml) s pumpičkou. Doma mám ještě jedno menší. Jenže kdo by odolal, když tohle bylo ve slevě za 50% ceny.
Tělový sprej broskev. Používám převážně na osvěžení prádla ve skříni. Mám ho moc ráda. Zuby si brousím ještě na jahodový, ale čekám na slevu.
Tělové máslo malina. Zase další tělové máslo od TBS. Tohle už jsem měla. Vedle jahody a manga voní nejlíp, vzala jsem dvě balení (fotím jen jedno, abych zase nevypadala jako TAKOVEJ magor).
Tělové máslo kakao. Zase další tělové máslo pd TBS. :-) Tohle jsem ještě neměla.
Odličovací balzám heřmánek. Ten sem úplně nepatří, protože jsem ho směnila na votočvhoz (juk na můj profil) za Illamasqua lak na nehty. Jsem z něj nadšená. Hned jak spotřebuju svůj gel na obličej od Clean&Clear, přijde tenhle zázrak na řadu.


Másla na rty. Vůně bambucké máslo, čokoláda, kokos, mango a jahoda. Kokosové prodávám na votoči, protože jednak má dvě, druhak nestačím všechny spotřebovat. Takže kdybyste měli zájem... :-)

The Body Shop forever!

4 komentáře:

  1. Malinovy maslo vypada super, ja myslim mela jen jedno od TBS, bohuzel nemam kramek nikde pobliz.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady v Praze jsou naštěstí dva obchody. Škoda ale, že nemají e-shop...

      Vymazat
  2. Tak malina vypadá báječně..škoda, že nejsem z Prahy, to už by jinak byla v mojí sbírce! :D A můžu se zeptat jestli ta malina je z limitky nebo není?

    http://fashionblogbymarie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechci kecat, limitka to asi nebude. Prý nová kolekce, ale to se mi taky nezdá, když jsem ji koupila už loni. V Praze ji ve stálém sortimentu nevídám.

      Vymazat