sobota 16. listopadu 2013

NEW IN: První listopadový kosmetický

Jelikož jsem se zapojovala do říjnové nenakupovací výzvy, v říjnu se tu neobjevil žádný new in článek. Už máme půlku listopadu a já poprvé udělala větší nákup.

Po skvělém sobotním obědě v Ambiente Pizza Nuova (oslava manželových narozenin) jsem zavítala na kraťoučké kolečko po vybraných obchodech do Palladia.

První zastávku jsem udělala v Marionnaud, kde jsem si chtěla koupit Bourjois Healthy Mix Radiance makeup v "zimním" odstínu 51. Bohužel ho neměli, ale zato jsem dostala čichnout novinky od Chloé - toaletní vody Roses de Chloé. Nikdy mě voňavky od Chloé nelákaly, ale tahle voní jako něco, po čem pátrám už delší dobu. Voní jemně po čerstvě natrhaných růžích a bergamotu. Něco mezi Bourjois tvářenkami a Lactacyd emulzí, prostě kombinace mých nejoblíbenějších vůní. Chloé je neuvěřitelně svěží, čistá, jemná vůně, která v mojí sbírce vůní chybí. Doma jsem se na internetu podívala na cenu, a ta mně zatím brzdí. Flakonek se 75 ml EDT stojí nejméně 1500 Kč. Napíšu si ještě ježíškovi. :-)

Dál jsem zamířila do Manufaktury. Manžel má moc rád jejich vanilkový likér ze starší limitky. Už jsme mysleli, že ho neseženeme, ale měli ještě pár kousků ve slevě. Takže si vzal dva. Já jsem potřebovala nějaký krém na ruce a pořídila jsem ten z vinné řady. Voní jemně ovocně a určitě bude skvělým nástupcem krému z meruňkové limitky, který mám v práci.


Pak mě napadlo, že se půjdu jen tak podívat do The Body Shop obchůdku. :-D
Jestli si pamatujete, jaký já jsem blázen do jejich tělových másel, musí vám být jasné, že jsem neodešla s prázdnou. Do mé sbírky přibyly další tři kousky máslíček, jelikož obchod měl akci 2 + 1 nejlevnější zdarma. Každé máslo stálo 399 Kč, takže dohromady 798 za tři kousky, to je ale matematika.
Dvě z těchto másel jsou zimní limitky - vanilka vlevo a brusinka vpravo. Do třetice jsme přibrali chocomanii, kterou právě používám a voní naprosto božsky po hořké čokoládě až skoro do ořechova.
Abyste věděli, jaký jsem maniak, celkem už jsem za poslední rok měla 16 tělových másel z TBS.


5 komentářů:

  1. Vanilkové máslo musí být senzační!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty másla musí vonět krásně :)!

    OdpovědětVymazat
  3. tyhle másla z The Body Shop jsou již dlouho na mém wishlistu, vypadají tak krásně a lákavě! :)
    nejvíc mě zaujalo to čokoládové :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jů, ty másla musí být božské :) A Manufakturu zbožňuju a jejich vinnou řadu asi ze všech nejvíc :3

    OdpovědětVymazat