úterý 9. července 2013

NEW IN: E.L.F haul

Využila jsem opět poštovného zdarma na e-shopu e.l.f. Už mi docházel set na obočí, který jsem si opravdu oblíbila, a abych neměla košík prázdný, přihodila jsem několik dalších produktů.


1. Eyebrow Kit odstín Light (97 Kč)
Nejlepší věcička na úpravu obočí. Pro moje středně plavé vlasy se odstín Light perfektně hodí. Blondýnkám bude asi více sedět odstín Ash. Eyebrow kit obsahuje světlý stín na obočí (ten moc nepoužívám) a fenomenální tmavší vosk na obočí. Vosk jak obarví, tak zafixuje. A hlavně drží opravdu celý den. V setu je ještě štěteček, kupodivu použitelný, a zrcátko.

2. Daily Brush Cleanser (60 ml, 97 Kč)
Super věc, i když za tu cenu je v balení opravdu minimum produktu. Počkám si příště na nějakou akci a nakoupím jich víc. Výhodou tohoto čištění štětců je, že nemusíte čekat na jejich uschnutí. Vyčištěno a připraveno k použití máte za chviličku.

3. Lip Stain ve fixu odstíny Pink Petal a Crimson Crush (jeden za 76 Kč)
Pink Petal - na rtech skoro není vidět, škoda. Pigmentace minimální.
Crimson Crush - bohužel vychází dost do hněda, to mi nesluší. Pigmentace slušná. Budu ho používat pod rudou rtěnku, u které mám obavy z nerovnoměrného vytrácení a tvoření kontur. Pokud pod takovou rtěnkou budu mít lip stain, vytrácení nebude tak zjevné a okaté.

Máte některý z těchto produktů? Jak jste spokojeni?

2 komentáře:

  1. Tie fixy na pery sa mi veľmi páčia....chcela by som skúsiť dajaké...

    Pozývam ťa na giveaway
    http://crazy-lifestory.blogspot.sk/2013/07/giveaway-with-persun-mall.html

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky toho zatím moc vyzkoušeného nemám, ale na ten set na obočí slyším samou chválu, takže bych ho taky ráda vyzkoušela.

    OdpovědětVymazat