sobota 6. července 2013

LADYBOX červen 2013

Můj první Ladybox. Musím říct, že jsem hodně zklamaná.
Přišla mi růžová krabička, ale všimla jsem si, že někdo dostal i černou. Barva krabičky je mi celkem ukradená, ale černá se mi líbí víc.


Pojďme si ukázat obsah a něco málo povědět o jednotlivých produktech z této edice krabičky krásy.


Plná balení:
Mixa 24h Mouisturizing Soothing Cream
Hypoalergenní krém na suchou a citlivou pokožku. Obsahuje 8% glycerinu a extrakt z růže. Krém neobsahuje parabeny a alkohol.
Tohle je asi jediný produkt z celé krabičky, který mi udělal radost. Sice nemám suchou pleť, ale krém jsem zrovna chtěla kupovat a tato nová francouzská kosmetika mě lákala. Jestli bude aspoň z půlky tak dobrý jako Cetaphil, budu nadšená. :-)

Inglot tvářenka odstín 29
Na avizovaný Inglot jsem se opravdu těšila a doufala, že se bude jednat o tvářenku. Bingo! Ale... Dostala jsem tvářenku v naprosto šíleném odstínu. Na fotce bohužel vyšel úplně jinak, ale aspoň se vám pokusím ho popsat. Odstín je tmavo oranžový, cihlový. Oranžové tvářenky nepoužívám, tmavé už vůbec ne. Ani jsem ji nenačala. Kdyby měl někdo zájem, ráda vyměním za ten nádherný starorůžový odstín 28.

Figs & Rouge Lip, Face & Body Balm Aloe & Mint
Kdo z vás mě pozorně sleduje, ten ví, že nenávidím mátu. Je mi z ní blbě a nemůžu ji ani cítit. Takže asi chápete, že z tohoto produktu jsem hodně zklamaná, o to víc, že jsem se na Figs & Rouge moc těšila. Cokoliv jiného od této značky by mi udělalo obrovskou radost, ale tohle jsem ani neotevřela a budu vyměňovat. Kdo by měl zájem, nabídněte mi za něj něco a můžeme se domluvit.

Cestovní balení:
Kiss My Face Relaxing Bath & Shower Gel Woodland Pine & Ginseng
Vzoreček je to opravdu mrňavý, má 29 ml. Tak na jedno použití. To by mi ani tak nevadilo, ale co mi vadí je vůně. Jsem holka z města a vůně borovice mě opravdu netankuje. Nedokážu si představit, že tenhle gel na mě bude mít relaxační účinky.

Kiss My Face Whenever šampon a kondicioner
Néééé! Už zase Kiss My Face. Tyhle produkty na vlasy sice voní o něco líp než les, ale taky žádná sláva. Hlavně je to opět věc na jedno použití. Tyto dvě věci byly do krabičky přidány jako bonus. Každý dostal něco jiného, někdo tohle, někdo pastu na zuby a někdo rtěnku Make Up Forever. Upřímně, jak může úžasná rtěnka Make Up Forever v úžasné rudé barvě alternovat minišampónku a minikondicionérku od nějakého Kiss My Face? Zase, pokud by chtěl někdo tyhle 3 Kiss My Face věcičky vyměnit, nebráním se.

Salcura Topida
Sprej na intimní problémy, kvasinkové infekce, svědění atd. Zajímavý nápad. Já ale na tyhle problémy netrpím. Sprej je hodně cítit po tea tree oleji a myslím si, že samotný olejíček vám udělá stejnou službu (ze zkušenosti kamarádek). Nebo si kupte tea tree intimní gel od Topvet za zlomeček ceny a výsledek taky na jedničku. Opět mi tento produkt nijak neučaroval a zase klidně vyměním.

Duck Island Body Lotion Mandarin & Bergamot
Tohle voní/smrdí přesně jako čistící gely do záchodu. Nějak mi to ale nepřekáží a na použití mléka se celkem těším. Třicet mililitrů je sice asi tak na jedno použití, ale asi mi ten jeden zážitek bude stačit.

Vzorky:
Weleda pečující šampon - Proso, Weleda regenerační šampon - Oves
Ráda vyzkouším, i když se vzorky mám trochu problém. Ráda se v nich přehrabuji, ale nedonutím se je používat. :-)

Vichy Idéalia BB Créme - odstín Medium
Nechci předjímat, ale tohle mi asi sedět nebude. Za prvé mi nikdy nevyhovoval žádný neasijský BB cream, za druhé odstín medium bude určitě moc tmavý.

Kupovaly jste si taky červnový Ladybox? Jste spokojené? Nechcete si se mnou něco vyměnit? :-)

4 komentáře:

  1. Pěkná recenze! :)
    Chci tě pozvat ke mě na giveaway:http://barbarasway.blogspot.cz/2013/07/first-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. Nejsem spokojená ... Ostatně jsi to četla u mě na blogu :).

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem ráda, že mě krabičky krásy přestaly bavit už někdy v lednu' Ale nechala jsem se marketingově nalákat na edici Just Married, tak uvidím...

    OdpovědětVymazat
  4. Já si krabičky krásy objednávám jen jednou za čas a zatím pokaždé, když jsem si ji objednala, tak jsem byla celkem spokojená. Teď pořád přemýšlím nad objednáním edice Just Merried, ale nějak se nemůžu rozhodnout..

    OdpovědětVymazat