neděle 24. března 2013

RECENZE: Garnier Fresh Essentials Refreshing Gel Wash


Omlouvám se všem za sníženou aktivitu na blogu v poslední době. Bohužel to mám teď v práci docela hektické, vracím se pozdě večer a tudíž nemám kdy fotit. A co by to bylo za příspěvky bez fotek?
V počítači jsem dnes vyhrabala tuhle fotku s mycím gelem Garnier. A uvědomila jsem si, že na něj jsem ještě recenzi nepsala. Takže tu si dáme dnes.


Co produkt slibuje?

Garnier Fresh Essential čistící a pěnový gel s čistícími složkami a detoxikačním výtažkem z hroznů odstraňuje z povrchu pleti nečistoty (zbytky make-upu, toxiny, prach). Pleť je čistá a svěží.
Použití: Napěňte malé množství gelu s vodou a jemně masírujte Vaši pleť s důrazem na čelo, nos a bradu. Vyhněte s oblasti očí. Důkladně opláchněte vodou.

Co produkt splňuje?

Mycí gel na obličej je určen pro normální až smíšenou pleť. Neklade si nějaké vysoké cíle, slibuje vyčištění a osvěžení pleti. Bohužel podle mě ani toto nesplňuje. Pleť sice vyčistí, ale nijak zázračně nebo hloubkově. Pokud po něm použiji micelární vodu, ještě stáhnu spoustu nečistot (tak jeden až dva tampónky jsou ještě špinavé). Gel dobře pění, ale konzistence pěny je taková táhlá, mýdlová, nebo jak to popsat. :-) Prostě se na pokožku nalepí a jde hrozně špatně smýt. 
Moje pleť je normální až smíšená, takže bych měla být ideální cílová skupina. No, zjevně nejsem. Gel hrozně vysušuje, pleť mám po něm staženou až hrůza. Znám snad jen jeden horší gel, o tom se tu v budoucnu ještě dočtete (značka Synergen). Jestli se gel vůbec na nějaký typ pleti hodí, pak asi nejspíš na hodně mastnou a problematickou.
Jak už asi vyplynulo z dosavadního popisu, nejsem z tohoto mycího gelu nijak nadšená. Co jediné mohu vyzdvihnout, je nádherná vůně tohoto výrobku. Kdo zná tuto řadu od Garnier, ten si vůni dokáže představit. Všechny produkty z řady voní stejně krásně. Pro ostatní, vůně je jablečno-hroznová, produkt je cítit ovocnými vosky. 

Shrnutí plusů a mínusů:
+ vůně
vysušuje a stahuje
slabší čištění
špatně se smývá

Cena: cca 100 Kč
Množství: 200 ml
Hodnocení: 3/10
Komentář k hodnocení: Tři body jen za úžasnou vůni. Jinak účinky mi naprosto nevyhovuje, bude vhodnější pro mastnou a problematickou pleť.

Koupím znovu: Ne, jedině snad pokud by se mi stýskalo po té vůni.

1 komentář:

  1. Pěkná recenze , zrovna jsem po něm v krámě pokukovala, ale jelikož mám pleť dost suchou,dám na tvé rady a raději zkusím něco jineho :))

    OdpovědětVymazat