sobota 30. března 2013

RECENZE: Balea suchý šampon


Ahoj moji milí čtenáři. Co takhle dát si recenzi? Trochu hejtovací recenzi. Vlastně hodně hejtovací recenzi...
Dnes půjde o suchý šampon Balea.



Oficiální popis výrobce

Osvěžte svůj účes pro párty nebo kdykoliv podle potřeby. Váš účes bude opět nadýchaný, půjde snadno upravit a vydrží ještě o den déle. Suchý šampon ve spreji osvěžuje a čistí vlasy bez nutnosti mytí vodou. Pro všechny typy vlasů. Před použitím důkladně protřepejte. Předejdete tím ucpání ventilu.
Použití: 
Vlasy důkladně vykartáčujte. Ze vzdálenosti 20 cm rovnoměrně nastříkejte pramen po prameni, nechte krátce zaschnout. Důkladně vytřete vlasy ručníkem a vykartáčujte, eventuálně odstraňte zbytky prášku fénem.

Co si o něm myslím já

Předně, tento šampon vůbec vlasy nevyčistí. No, od šamponu bych to čekala. Po nanesení  se na vlasy nalepí a vytvoří na nich lepidlovitou kaši. Šedou a neodstranitelnou. Nejde vykartáčovat, nejde vyfénovat, nejde vymnout ručníkem. Prostě tam zůstává, vlasy vypadají spíše než čistě navoskovaně a hlavně jsou šedé. Barva mých vlasů je střední až tmavší blond, prostě taková ta špinavá blond. Po použití tohoto šamponu vypadám jako babka. :-) Nechtěla bych vidět, jak se musí vyjímat na brunetkách.
Co je ale na tomto výrobku úplně nejhorší? Než si ho do vlasů začnete stříkat, doporučuji nasadit plynovou masku. Šampon je neuvěřitelně, ale opravdu šíleně dusivý. Dusím se jí, i když si dám přes pusu ručník. V koupelně se pak nedá pobývat tak minimálně hodinu, než se ten hnus vyvětrá. Pokud bych měla možnost si to na hlavu stříkat třeba někde na zahradě, dám mu ještě šanci, ale v mém případě letí rovnou do koše.

Složení

BUTANE, PROPANE, ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ALCOHOL DENAT., AQUA, DISTEARYLDIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM

Shrnutí plusů a mínusů:
hlavu "neumyje"
dusivý
zanechává na vlasech šedavý povlak
- efekt navoskovaných vlasů

Cena: už nevím, ale víc než 70 Kč nestál (lze koupit v DM)
Množství: 200 ml
Hodnocení: 0/10
Komentář k hodnocení: Nejhorší věc, kterou jsem kdy vyzkoušela.

Koupím znovu: Nikdy víc!

1 komentář:

  1. moc děkuji za tuhle recenzi, protože zrovna v sobotu jsem po něm v Drážďanech koukala a říkala jsem si, že bych ho možná i vyzkoušela, ale že si nejdřív přečtu nějaký recenze..tak alespoň vím, že by to byly vyhozený peníze :-)
    ale ten suchej šampon Balea v zeleném obalu je dobrý :-)

    OdpovědětVymazat