pondělí 11. března 2013

NEW IN: Kabelky z ebay

Nedávno mi z ebay přišly dvě kabelky. Hledala jsem nějaké kožené se zajímavým a elegantním designem. Nebránila jsem se kabelkám inspirovaným designerskými kousky, jen se nesmělo jednat o padělky. Jelikož už mám dost barevných kabelek, chtěla jsem tentokrát koupit nějaké černé, hnědé nebo šedé.

Po opravdu dlouhém procházení nabídek jsem vybrala dvě kožené kabelky. Výsledek?

První má hnědou barvu a její design je inspirovaný kabelkou Antigona od Givenchy.


Originál Givenchy Antigona (zdroj: www.trendme.net)

Moje kabelka
Abych pravdu řekla, byla jsem podobou kabelky docela zklamaná. Hlavně mi připadá, že není vyrobená z pravé kůže, což mě dost štve, když jsem za kůži zaplatila. A hlavně si potrpím na kožené kabelky, koženka je mi nepříjemná. Pokud ten materiál kůže je, tak dost nepřesvědčivá. Prodejce si stojí za tím, že se jedná o pravou kůži. Když já tomu prostě nevěřím. Každopádně kabelku nosím, hodí se mi barevně a z dálky zas tak strašná není. Pokud ale někdy narazím na podobnou z opravdové koženě vypadající kůže, raději si koupím novou.

Druhá kabelka je klasický shopper v černé barvě. Takový kousek mi zatím v šatníku chyběl. Kabelka je opravdu kožená, přesvědčivě, :-) Je vyrobená z tlusté kůže, takže je docela těžká, ale to mi vůbec nevadí. Kabelka se (mnohem volněji) inspirovala modelem Pashli Large Tote od 3.1 Phillip Lim.

Originál 3.1 Phillip Lim Pashli Large Tote (zdroj: www.forzieri.com)
Moje kabelka
Pohled dovnitř na odepínatelnou leopardí vnitřní část




4 komentáře: