neděle 6. dubna 2014

DO KOŠE: Březen 2014

Ahoj, zase měsíc uplynul a já přicházím s dalším dílem z rubriky do koše. Opět toho mám hodně a v rámci úspor silně převažují spotřebované věci nad těmi novými. Ani nemá cenu zatím dělat nakupovací článek. No, pojďme se vrhnout na ty spotřebované produkty.


1. Balea tekuté mýdlo s vůní malin
Zásoby už se tenčí, co budu dělat, až dojdou? Tohle mýdlo z limitované edice voní naprosto božsky, všem ho můžu vřele doporučit, pokud na něj někde narazíte.

2. Original Source sprchový krém s vůní malin a vanilky
Tahle úžasná věc voní jako malinový mléčný koktejl, nebo jako jogurt. Ještě že na obal dali upozornění, že gel není určený ke konzumaci. Cena vyšší, cca 90 Kč za 250 ml, ale podle mého se vyplatí už jen kvůli té vůni. Konzistence je na můj vkus trochu řídká, ale jak říkám, vůně vše kompenzuje. Kosmetika original source je veganská, takže pokud si na tohle potrpíte, dostává bod k dobru. Doporučuji alespoň vyzkoušet.

3. Balea Brazil Mango tělový sprej
Po tomto spreji se mi bude hodně stýskat. Zatímco sprcháč a tělové mléko mě spíše nenadchly, sprej jsem milovala. Používala jsem ho na prádlo ve skříni. Otevřela dvířka, nastříkala na oblečení, zavřela. Dodal prádlu svěžest, aniž by se bil s mými parfémy. Dokonalost. Pokud bude letos v létě znovu k sehnání, jdu do něj na 100%.

4. Lactacyd gel pro intimní hygienu
Moje stálice na intimní hygienu. Nic jiného nepoužívám, ani nechci používat. Ta vůně je tak dokonalá, žepokud by existovala jako parfém, musela bych ho mít.

5. Miraclean dětský sprchový gel Edík
Dětský sprchový gel s aloe vera. Jediným důvodem ke koupi byla jeho cena. Stál 29 Kč (300 ml) a kupovala jsem ho za účelem použití k mytí štětců. Sloužil dokonale, ale při minulém čištění už mi přišlo, že divně zapáchá. Takže skončil v koši.


6. Clean & Clear morning energy pleťový peeling
Podle mě nejslabší výrobek z řady morning energy. Klasický gel a pleťová voda bohatě poslouží i bez tohoto peelingu. Otravovaly mě na něm dvě věci. Za prvé obsahoval takové ty perličky, které mají masírováním prasknout a uvolnit nějakou látku. A které mi vždycky neprasknou a uvíznou ve vlasech. Druhá věc, že tohle obr balení obsahovalo produktu tak půlku. Kdyby aspoň nebylo průhledné, ani o tom nevím. :-)
Už si tento peeling nekoupím.

7. L'Oreal Sublime Soft micelární voda
Odlíčila stejně jako Bioderma, ale šíleně smrděla. Něco mezi plesnivou zdí a zkaženým kokosem. Z tohoto důvodu už si ji nepořídím. Je to škoda, protože to balení se mi moc líbí, jak je krásně hranaté. :-)

8. Bioderma Sébium micelární voda
Asi nejlepší micelárka, jakou jsem kdy vyzkoušela. Na moji smíšenou problematickou pleť ideál. Pleť se mi viditelně zlepšila, méně se mi dělalo akné, celkově vypadala čistěji a zdravěji. Už mám doma další litr koupení v akci 1+1. Pokud hledáte unikátní micelárku zaměřenou na mastnou, smíšenou nebo problematickou pleť, zkuste rozhodně tuto micelárku.

9. Balea Beauty Effect sérum na ruce
Prostě krém na ruce. Voněl příjemně květinově neutrálně. Přislo mi, že působil opravdu hloubkově. Ruce jsem po něm měla jemné a dlouho hydratované. Jiné Balea krémy mi vůbec nevyhovují, tento je dobrý. Úplně ideální do kabelky. Sérum obsahuje kyselinu hyauloronovou, Q10, vitamin E a UV filtry.

10. The Face Shop Volcanic Clay Nose Strip
Proužek na odstranění černých teček z nosu. Má údajně za pomoci černého uhlí odstraňovat hnus z pórů. No, je to úplně na houby. Póry mám jako krátery, denně z nich vyšťourám tuny hnusu, tohle mi vytáhlo pouze jeden nebo dva póry. Nedoporučuji.


11. a 13. The Body Shop tělové máslo
Jak už jste si mohli všimnout, tohle u mě jede naprosto pořád. TBS másly se mažu každý den a nedám na ně dopustit. To malinové voní snad úplně nejlépe, ještě lépe než jahoda, čokoláda, med... Citrónové je krásně svěží. Obě vůně se mi moc líbí, mailny mám doma ještě dvě, citron určitě ještě pořídím. The Body Shop rulezzz! :-)

12. Wild Rose máslový krém na ruce a nohy
Dostala jsem ho v bloboxu a jsem za to nesmírně ráda. Jinak bych se k němu neměla šanci dostat, protože ho prodávají jen na jednom e-shopu. Voní silně po růžích a jeho konzistence je opravdu máslová, tu miluju! Obsahuje hodně bambuckého másla a kromě něj třeba ještě olej z kamélie. Určitě si tento krém ještě někdy pořídím, je skvělý.


14. Dermacol Invisible Fixing Powder
Sypký pudr od Dermacolu mi vydržel rekordně dlouho. Mám pocit, že ho snad mám ještě od střední, a to od mé maturity uběhlo už skoro 8 let. Nijak zamilované jsem do něj nebyla, byl podle mého názoru naprosto průměrný. Na moc dlouhou dobu můj make-up nezafixoval a jakožto transparentní ani nedodal barvu. Už si ho nekoupím.

15. Catrice Prime and Fine fixační pudr
Také sypký transparentní fixační pudr. Mnohem jemněji namletý, než Dermacol. Vyhovoval mi mnohem více, spotřebovala jsem ho mnohem rychleji. Já sice preferuji barevné pudry, ale tento z těch transparentních u mě vede.

16. Max Factor Lasting Performance make-up
Středně až vysoce krycí make-up, dlouho vydrží, mně celý den. Málo se obtiskává, nepůsobí ani jako maska. Mou smíšenou pleť nijak více nezamašťuje, suchá místa nezvýrazňuje. Pro přirozenější efekt ho míchám s Bourjois Healthy mix a toto kombo je bezkonkurenční. Tento exemplář jsem kupovala kdysi spolu s Dermacol pudrem, proto není divu, že už se zkazil. Ono to nijak extra nevadí, aspoň jsem si mohla pořídit světlejší odstín (místo 101 Ivory Beige odstín 100 Fair).

17. Rimmel Match Perfection 2v1 korektor a rozjasňovač
Slepý nákup. K make-upu jsem si navíc vzala i korektor ze stejné řady. Zatímco k make-upu mám svoje výhrady, korektor se stal mým nejoblíbenějším. Na kruhy pod očima nic lepšího neexistuje. Mám je opravdu výrazné, tento korektor je bez problémů zakryje, nezalézá do linek a krásně oční okolí rozjasní. Už skoro nepoužívám žádný jiný. Doporučuji všem, kteří bojují s kruhy pod očima. Můj odstín je 010 Ivory.

18. Manhattan X-treme Last Eyeliner 76W
Vysouvací tužka na oči v tmavě modrém odstínu. Rozbilo se vysouvání. Jako otevřít se dá. ale nemám na to nervy, tak vyhazuji. Znovu už si ji nepořídím, mám zálusk na NYX nebo Urban Decay.

19. Maybelline The Colossal Volume Express Smoky Eyes řasenka
Chtěla jsem vyzkoušet řasenku s velkým klasickým kartáčkem. Moc mi nesedla. Velké kartáčky nejsou pro malé oči (ještě k tomu s kontaktními čočkami) to pravé. Kromě toho mám radši umělé kartáčky. Už si ji znovu nekoupím.

20. a 21. Maybelline The Rocket Volume' Express řasenka
Sešly se u mě dvě, jedna hnědá, druhá černá. Vyhovovaly mi už o něco víc než Colossalka. Kartáčem mají velý (mínus), ale plastový (plus). Nekoupím znovu, masivní kartáček mi nevyhovuje. Hlavně nemá špičku, takže se s ním špatně dostává do koutku oka.

22. Max Factor Eye Brightening Tonal Black řasenka
Tato řasenka byla určená pro zelené oči, obsahovala pigmenty rubínpvé barvy.Měla stejný kartáček jako moje nejoblíbenější Max Factor Masterpiece Max. Jediné, ale podstatné mínus - přišla mi skoro suchá. Pokud bych ji našla někde ještě "mokrou", určitě ji koupím znovu. Měla jsem podobnou od Covergirl a byla dokonalá.

Co vy, jak jste za březen spotřebovávaly? :-)

8 komentářů:

  1. Jsem ráda, že nejsem kdo jediná, kdo vyloženě nemiluje pudr od Dermacolu. Vadí mi balení, které je podle mě nepraktické a transparentní mi taky nevyhovuje. Řasenka Rocket Volume mi zatím nesedí a šíleně slepuje.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda že ty Balea spreje na tělo nezařadí do stálého sotrimentu, hned bych si nějaký koupila :) !
    Intimní gel jsem měla a vůbec mě tenhle nezaujal, modrá rocketka je u mě naprosto šíleným propadákem, micelárku od L'oréal naopak miluji a už se těším na další balení :).. jinak mám pocit že na tenhle krém na ruce a nohy jsem koukala u nás v drogérii a byl jediný :) !

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) !!
    Chcem sa spýtať na ten korektor...mám úplnee výrazné veľké kruhy,ale počula som že on práveže nič nezakryje...niekto hovorí že kryjje dobre niekto že vôbec...
    Inak tá riasenka na zelené oči..zvýraznila ti ich nejako? teda nie je to len nejaký reklamný ťah?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj. :-) Ten korektor nekryje dokonale v jedné vrstvě, ale ve dvou už ano, a to pořád vypadá přirozeně. Můžu rozhodně doporučit. Kruhy mám tak strašné, že vypadám nenamalovaná jako chvíli před smrtí. :-) Ta řasenka na zelené oči vážně pěkně zvýrazňuje. Lze ji používat samostatně, pokud nemusíš mít nutně řasy celé černé, nebo na černou řasenku jen pro zvýraznění.

      Vymazat
  4. to si ma prekvapila s tou Neutrogenou ze tam bolo tak malo produktu! sila!
    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá inspirace, takové články miluju :) s intimním gelem se ztotožňujem, jiný už nekupuji, je skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pekný článok, ja toho spotrebovávam omnoho menej. Inak práve som si kúpila ten peeling Clean and Clear, a teraz som si prečítala toto, moc si ma teda nepotešila. :D Na Dermacol púder mám podobný názor, úplne obyčajný priemerný púder. :)

    OdpovědětVymazat