neděle 20. dubna 2014

Co jsem dostala k svátku (duben 2014)


Ahoj všem, jsem tu zase po nějaké době s příspěvkem. Tentokrát vám ukážu, co kosmetického jsem letos dostala k svátku. Věci jsem si vybrala sama, překvapení v kosmetické oblasti moc nemám ráda.

Tak jdeme na to.



Dárková sada Manufaktura vanilka. Moc jsem chtěla vanilkový krém na ruce od Manufaktury. Bohužel se jedná už o starší limitku a krém samotný v prodeji není. Chodila jsem tedy dlouhou dobu kolem této dárkové sady (která teda byla dost drahá), až mi ji jednou manžel koupil, že mi ji dá k svátku. Super. Řada nádherně voní, je to čistá sladká vanilka. Obsahuje sprchový gel, tělové mléko a krém na ruce.


Givenchy Ange Ou Demon Le Secret EDT. Eau de toilette verze mého nejoblíbenějšího parfému od Givenchy. Ačkoliv jsem si myslela, že EDT verze je vždy jen méně koncentrované než EDP, ale jinak stejná, v tomto případě tomu tak není. Zatímco EDP má v hlavě citron, čaj a brusinky, v srdci pivoňku, jasmín a leknín a v základu pačuli a dřevo, EDT má v hlavě jablko a cukr, v srdci jasmín, čaj a růži a v základu pačuli a pižmo. Obě voňavky miluju, tahle je o něco víc letní a trochu nenápadnější.

Jaké dárky dostáváte k svátku vy? :-)




9 komentářů:

  1. Manufaktura vypadá dobře, ty sladký obaly. :) Já posledně k svátku dostala od přítele voňavku od Lancome Tresor in love :)
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Ta vanilková sada musí být skvělá! i vzhledově vypadá moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu vanilkovou sadu bych taky chtěla, klidně jen ten krém na ruce, protože těch není nikdy dost :D Škoda, že už se sám nedá sehnat :(
    Little Notes

    OdpovědětVymazat
  4. Vybrala sis jak nejlíp to šlo, vanilková sada musí vonět božsky a i ten parfém od Givenchy voní nádherně :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/my-fragrance-collection.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušelas tuhle verzi parfému, jo? Já ho viděla jen v jedné parfumerce. :-)

      Vymazat
  5. Aj ja si svoje darceky najradsej vyberam sama :) onedlho mam tiez sviatok a potrebujem fen na vlasy, lebo ten moj sucasny vypovedal pred par dnami sluzbu. Fen dostanem od manzela, od sestier som uz v predstihu dostala nakupnu poukazku do parfumerie, ale este som sa nerozhodla, co si za nu kupim.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fén jsem dostala před pár lety a jsem ostuda, vůbec ho nepoužívám. Pak dej vědět, co sis v parfumerii pořídila. :-)

      Vymazat
  6. Ta vanilková sada vypadá dobře!!! Já k svátku dostávám většinou jen bonboniéru :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/ (budu moooc ráda za každého pravidelného čtenáře) :)

    OdpovědětVymazat